• Renovado
Vas Dappen pentru unghii acrilice, vas mare Monomer cu capac pentru lichid de unghii acrilice, ceașcă de sticlă transparentă pentru suport de pulbere acrilică pentru unghii, soluție de alunecare pentru unghii Poligel, îndepărtarea lacurilor de unghii cu acetonă.

Vas Dappen pentru unghii acrilice, vas mare Monomer cu capac pentru lichid de unghii acrilice, ceașcă de sticlă transparentă

RON 9.32
Prezent
En la tienda

Monomer dish : excelent pentru amestecarea tuturor lichidelor acrilice și a pulberii pentru aplicarea unghiilor acrilice. shuch ca lichid monomer acrilic, soluție de alunecare pentru unghiile poligel. Multi-funcție pentru unghii tech terci au : sticla poate rezista acetonă și alte lichide. Puteți să-l utilizați pentru îndepărtarea lacului de unghii cu acetonă sau să curățați burghiele de unghii și periile de unghii pentru aplicare acrilică. În plus, îl puteți folosi pentru a stoca decorarea unghiilor, pudra de unghii acrilice sau bijuteriile. Perfect disign & quiality : vasul CORFULRA dappen pentru unghii acrilice cu capac poate proteja lichidul și pulberea din ceașcă de volatilizare sau murdărie, care, de asemenea, izolează aerul și păstrează decorarea unghiilor bine protejată și neoxidabilă. Dimensiuni mari : dimensiunea vasului dappen cu capac : 6,5 cm * 9,3 cm (L*H), capacitate mare : 85ml/2,9 oz.fl. Mai practic decât vasul mic de unghii galss. Bine ambalat pentru a proteja sticla folosim spuma pe personalizata. Dacă articolul este zdrobit când ați primit, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta să rezolvați problema. Caracteristică-Material : Dimensiunea Sticlei (Aprox.) : 6,5 * 9,3 cm / 2,68 * 3,66 în greutate : 186g / 6,6 oz capacitate : 85 ml / 2,9 oz.fl - culoare : clar-cantitate : 1 bucată multi-aplicație : vasul dapen pentru a vă ține lichidele în timp ce vă efectuați manichiura. Conceput pentru a vă permite accesul ușor la produsele dvs. și pentru a vă ajuta să vă asigurați că obțineți raportul corect pulbere / lichid. Cupa de sticlă transparentă poate fi, de asemenea, utilizată pentru suportul de pulbere acrilică pentru unghii, lichid monomer acrilic,soluție de alunecare pentru unghiile poligel, îndepărtarea lacurilor de unghii cu acetonă etc. De asemenea, poate stoca decorarea unghiilor, pudra de unghii acrilice sau bijuteriile tale. Nu numai un depozit, ci și o ambarcațiune. Procesul de tăiere cu diamante îl face frumos. Potrivit pentru profesionale, salon de unghii, Scoala de nail art, nail art artist și uz personal / acasă. Pachetul Include : 1 X Cupa De Unghii Acrilice.

Celelalte caracteristici

Oferte similare