• Renovado
Razzum Mare cu umeraș pliabil Economisire spațiu, umerașe ușoare fără alunecare Ultra subțire, pentru adulți, domnișoară de onoare, dulap pentru rochii de mireasă

Razzum Mare cu umeraș pliabil Economisire spațiu, umerașe ușoare fără alunecare Ultra subțire, pentru adulți, domnișoară de

RON 2.67
Prezent
En la tienda

Serviciu de calitate : Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, suntem foarte fericiți să vă oferim cel mai bun serviciu!. ● Datorită afișajului diferit și a luminii diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a articolului. Convenabil și rapid : Îmbrăcămintea de haine poate fi pliată și desfășurată ușor, rapid și flexibil, făcând stocarea simplă. Calitate înaltă : am îngroșat materialul cuierului de haine pliante pentru a face brațul de sprijin mai puternic, mai puternic, mai rezistent la rupere și mai durabil. Multumesc pentru intelegere. Nu ocupă prea mult spațiu : atunci când nu este folosit, poate fi pliat la cea mai mică dimensiune pentru a vă ajuta să vă organizați dulapul și să economisiți spațiu cât mai mult pentru dulap.Calitate înaltă : am îngroșat materialul cuierului de haine pliante pentru a face brațul de sprijin mai puternic, mai puternic, mai rezistent la rupere și mai durabil.

Celelalte caracteristici

Product Name:
Travel Folding Hanger
Product material:
PP
Product size:
37.5x17xm
Product features:
foldable, non-slip, lightweight and portable
Precautions:
●When the product is not in use, please do not expose it to direct sunlight to prevent the product from becoming brittle and shorten its service life.:
●Please allow 1-3 cm error due to the manual measurement. Thanks for your understanding. :
●Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Oferte similare