• Renovado
KnityMac Acrylic Remote Control Holder Home-DVD TV, Media Player, controlere de încălzire telefon mobil Stand de stocare Caddy Organizator instrumente.

KnityMac Acrylic Remote Control Holder Home-DVD TV, Media Player, controlere de încălzire telefon mobil Stand de stocare Caddy

RON 70.67
Prezent
En la tienda

Suport pentru telecomandă acrilică acasă partea din spate a suporturilor de la distanță are o bucată de folie de protecție maro. Media Player, Controlere De Încălzire Telefon Mobil. Vă rugăm să permiteți o eroare de 1-2 cm din cauza măsurării manuale, vă rugăm să vă asigurați că nu vă deranjează înainte de a comanda.51"doi : (L) X(L) X(H)13.Material : Acrilicculoare : Transparent Model : Un caz, două caz, Trei Cazgrosime : 3mmdimensiune : (aprox.Suport pentru telecomandă acrilică acasă nou și de înaltă calitate. Acrilice telecomanda titularul acasă materialul de protecție a mediului, formaldehidă gratuit. Media Player, Controlere De Încălzire Telefon Mobil. Acrylic Remote Control Holder acasă culoare transparentă este clar pentru a vedea elementele. Acrilice telecomanda titularul acasă materialul de protecție a mediului, formaldehidă gratuit.Materiale de protecție a mediului, formaldehidă free. Acrylic Remote Control Holder acasă culoare transparentă este clar pentru a vedea elementele. Media Player, Controlere De Încălzire Telefon Mobil. Media Player, Controlere De Încălzire Telefon Mobil. Media Player, Controlere De Încălzire Telefon Mobil. Media Player, Controlere De Încălzire Telefon Mobil. Suport de telecomandă acrilică garanție pentru cumpărături la domiciliu : un serviciu post-vânzare bun este întruchiparea sentimentului nostru de responsabilitate a serviciului pentru clienți, iar extinderea efectivă a integrității este încrederea, angajamentul și, de asemenea, garanția consumatorilor.In pentru a vă poate convenabil de instalare, trimite cantitatea corespunzătoare de șuruburi. Suport de telecomandă acrilică garanție pentru cumpărături la domiciliu : un serviciu post-vânzare bun este întruchiparea sentimentului nostru de responsabilitate a serviciului pentru clienți, iar extinderea efectivă a integrității este încrederea, angajamentul și, de asemenea, garanția consumatorilor.Partea din spate a suporturilor de la distanță are o bucată de film de protecție maro.

Celelalte caracteristici

Oferte similare