• Renovado
Seturi de accesorii pentru baie lxdzxy, set de accesorii pentru baie de rășină creativă conținut de săpun din dintii de dinți CUP2 SOAP Distribuitor pentru periuță de dinți Accesorii pentru baie, costum, costum din șase piese

Seturi de accesorii pentru baie lxdzxy, set de accesorii pentru baie de rășină creativă conținut de săpun din dintii de dinți

RON 1.67
Prezent
En la tienda

Satisfacția ta este cea mai mare urmărire a noastră. Vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea înainte de a cumpăra2. Dacă aveți întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile lucrătoare de la primire. Material de rășină de înaltă calitate, rășină ecologică importată, lustruit în mod deosebit, aspectul este neted ca pielea și nu se estompează.Elemente creative în relief, rochii de seară pentru doamne, ochelari de soare, arcuri sunt la modă, elegante și temperamentale. Numele produsului : Accesorii pentru baie Set Material : Resinspecified : Costum din cinci piese, SET-PEETFIVE din șase piese Set de piese : Cutie de săpun, Cupa de dinți* 2, distribuitor de săpun, set de piese de periuță de dinți : cutie de săpun, cutii de dinți, cupă*2, distribuitor de săpun, suport pentru periuța de dinți, sticlă de igienizare a tăielor, electroplaând cap de pulverizare cu textură periată, evidențiați gradul și nu schimbați culoarea. Vă rugăm să rețineți că poate exista o mică diferență de culoare datorită monitorului diferit3. Articolele decorative prezentate în fotografiile produsului nu sunt incluse. Cusăturile negre și bej pe interior și în exterior, modelul fetei de pe suprafață este, de asemenea, tridimensional în relief, super frumos, mărgele punctate pe corpul cupei are un sentiment de detaliu mai puternic, ceea ce face ca baia ta să fie mai gustoasă. Set complet funcțional completat - un set de accesorii pentru baie completat, care echipează tot ceea ce va trebui să vă organizați articole de toaletă. De asemenea, stocați accesorii, apa de ras etc. Materiale de rășină de înaltă calitate/Rochii de seară în relief, arcuri și ochelari de soare la modă, pot fi asortate cu diverse stiluri de băi/ambalaje pentru cutii de cadouri pentru a oferi cadouri. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore. Potrivirea elegantă a culorilor, alb -negru, bej, vin roșu, se potrivește elegant și în mișcare. Apariția este o rochie de seară celebrității, romantică și elegantă, care se bazează pe cel mai frumos stil, la modă și atmosferic. Materiale de rășină de înaltă calitate/Rochii de seară în relief, arcuri și ochelari de soare la modă, pot fi asortate cu diverse stiluri de băi/ambalaje pentru cutii de cadouri pentru a oferi cadouri. Arta de fier a suportului periuței de dinți este integrată ingenios într -o singură dată, care este dincolo de atingerea meșteșugului obișnuit.

Celelalte caracteristici

Five-Piece Suit, Six-Piece Suit:
Five-Piece Set:
Soap Box, Toothbrush Cup*2, Soap Dispenser, Toothbrush Holder
Six-Piece Set:
Soap Box, Toothbrush Cup*2, Soap Dispenser, Toothbrush Holder, Tray
Hand Sanitizer Bottle, Electroplating Brushed Texture Spray Head, Highlight the Grade and Do Not Change Color. the Appearance is a Celebrity Evening Dress, Romantic and Elegant, Swaying Out the Most Beautiful Style, Fashionable and Atmospheric.:
the Mouthwash Cup Has a Smooth Appearance Like Skin, and It is Sprayed with a Protective Coating That Does Not Fade. Black and Beige Stitching on the inside and Outside, the Girl Pattern on the Surface is Also Three-Dimensional Embossed, Super Beautiful, the Bead Dotted to the Cup Body Has a Stronger Sense of Detail, Making Your Bathroom More Tasteful.:
Toothbrush Holder, the Clever Design of the Front Hanger of the Toothbrush Holder, is Always at the Forefront of Fashion. the Iron Art of the Toothbrush Holder is Ingeniously Integrated in One Go, Which is Beyond the Reach of Ordinary Craftsmanship.:
Soap Box, Exquisitely Polished, round and Delicate, Oversized Soap Box, Suitable for Large and Small Soap, Soap,:
Handmade Soap, Can Also Store Accessories, Razors, Etc., Fashionable Zebra Pattern Soap Box, Matching Sunglasses, Hand-Attached Lenses, Very Big Brands.:
Tips:
1. Please Check the Size and Color Before Purchasing:
2. Please Note That There May Be a Little Color Difference Due to Different Monitor:
3. If You Have Any Problem, Please Feel Free to Contact Us:
4. the Decorative Items Shown in the Product Photos Are Not Included.:
If You Have Any Questions About the Product,Please Contact Us Within 7 Working Days of Receiving :

Oferte similare