• Renovado
HOLDALL fluier de siguranță de urgență cu șnur, fluiere puternice fără mazăre pentru semnalizarea Salvării supraviețuirii vestei de salvare cu caiacul.

HOLDALL fluier de siguranță de urgență cu șnur, fluiere puternice fără mazăre pentru semnalizarea Salvării supraviețuirii vestei

RON 3.33
Prezent
En la tienda

Fluier non fragil, viu colorate-mare visiable, ușor pentru a localiza dacă deplasate, un instrument de mare siguranță. Design fără coajă, fără piese în mișcare în interior, nu va îngheța ca cele metalice în medii reci. Două camera de sunet, până la 120 decible, mare filtru de zgomot, ușor de a fi auzit peste 1 mile. UTILITY CLIP & LANYARD, extrem de convenabil atașați la vesta de salvare, beltloop, caiac PFD, Bărci cu pânze, echipament de drumeții, jachetă pentru copii, curea de umăr rucsac. Serviciu fără griji, fiecare achiziție include serviciul nostru fără griji și asistență persistentă. Dacă aveți întrebări, echipa noastră prietenoasă de servicii pentru clienți va fi mai mult decât fericită să vă ajute. Fluier non fragil, viu colorate-mare visiable, ușor pentru a localiza dacă deplasate, un instrument de mare siguranță. Design fără coajă, fără piese în mișcare în interior, nu va îngheța ca cele metalice în medii reci. Două camera de sunet, până la 120 decible, mare filtru de zgomot, ușor de a fi auzit peste 1 mile. UTILITY CLIP & LANYARD, extrem de convenabil atașați la vesta de salvare, beltloop, caiac PFD, Bărci cu pânze, echipament de drumeții, jachetă pentru copii, curea de umăr rucsac. Serviciu fără griji, fiecare achiziție include serviciul nostru fără griji și asistență persistentă. Dacă aveți întrebări, echipa noastră prietenoasă de servicii pentru clienți va fi mai mult decât fericită să vă ajute. HOLDALL Safety & Survival fluier fabricat din plastic cu impact ridicat, cu frecvență dublă, este ușor să emită un sunet strident, înalt, fără a fi nevoie să se strecoare pentru a sufla. Cu built-in clip și șnur, este convenabil să se atașeze la îmbrăcăminte, rucsaci școală, sac, buzunar, unelte de apă sau echipamente pentru acces rapid. Fluiere de bază excelente pentru a avea ca parte a unui Go-bag sau kit de urgență, pentru camping, plimbare cu barca, drumeții, ciclism, supraviețuire generală toate activitățile în aer liber atunci când trebuie să vă opriți. Vă rugăm să vă faceți o favoare și să cumpărați un set de acestea pentru a le împărtăși prietenilor. Sper că nu trebuie să le folosim niciodată în caz de urgență, dar la îndemână să le păstrăm cu trusa de supraviețuire. Un preț mic pentru a salva poate o viață!.

Celelalte caracteristici

Oferte similare