• Renovado
Cele trei cutii de bijuterii cu bijuterii cu cristal de rață de pește, cutia de bijuterii, cutii de diamante, cutia cu balamale, figurină de animale pictate manual colectabilă.

Cele trei cutii de bijuterii cu bijuterii cu cristal de rață de pește, cutia de bijuterii, cutii de diamante, cutia cu balamale,

RON 2.33
Prezent
En la tienda

Metal NW : 3.46oz. Cutia de trinket a fost închisă de balamale și magnetice. Cutia de trinket email este de înaltă calitate și cu o cutie de bijuterii decorate de înaltă calitate. Bijuterii Trinket Box este pictat manual, realizat manual, metal cu textură de detaliu, accente de stras și email colorat pictat manual finisat. Cadoul perfect pentru orice ocazie. Gând ca un cadou în ziua mamei, Crăciunul, Ziua Îndrăgostiților, o aniversare. O modalitate excelentă de a -ți exprima dragostea față de cineva important în viața ta. Metal NW : 3.46oz. Cutia de trinket a fost închisă de balamale și magnetice. Cutia de trinket email este de înaltă calitate și cu o cutie de bijuterii decorate de înaltă calitate. Bijuterii Trinket Box este pictat manual, realizat manual, metal cu textură de detaliu, accente de stras și email colorat pictat manual finisat. Cadoul perfect pentru orice ocazie. Gând ca un cadou în ziua mamei, Crăciunul, Ziua Îndrăgostiților, o aniversare. O modalitate excelentă de a -ți exprima dragostea față de cineva important în viața ta. Cutie de bijuterii artizanală, cu detalii uimitoare, realizată în fine, cu decorare frumoasă a cristalelor. Decorațiuni pentru casă, cadou de afaceri, cutie de bijuterii, cadou de ziua de naștere, cadouri pentru festival. Utilizare : Perfect pentru suportul de inele, depozitarea bijuteriilor, decorarea, colecția și ofertabilă, această figurină este, de asemenea, o cutie de păstrare care va fi prețuită în anii următori, această colecție a fost emailată meticulos de artizani calificați și așezați cu cristale spumante.

Celelalte caracteristici

Oferte similare